Tuesday, November 29, 2016

Sziasztok


Tudom nagyon jól alig írok ide nektek bocsánat kicsit sok dolgom van és nem bírok olyan sokat írni mint amit kéne... Most mellette beteg is vagyok sajnos még nem lehet tudni, hogy mi bajom van!!!
Megint sok üzletetek kaptam tőletek és sok kérdést is így megpróbálok amennyire lehet válaszolni nektek.. 
Hát nagyon örülök neki, hogy ennyire szeretitek a blogomat.. Nyugi nem foglak titeket cserben hagyni....
Ha nektek is lenne kérésesetek írjatok nyugodótani ide ez alá vagy email-en. Köszönöm mindenkinek a támogatását. Sok puszi mindenkinek, ha tudok ma még teszek fel egy pár dolgot.

1. Mikor lesz Happylove-nak a következő része?

Amint tudok fel fogom tenni az újabb részét, de sajnos nincs sok iktelenem hozzá, és nem olyat szeretnék oda adni nektek ami rossz. 

2. Lesz új saját versek? 

Igen lesznek már egy el van kezdve már csak be kell fejezni nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszenek a verseim nektek. 
 
3. Lesznek újabb történetek vagy esetleg naplók?

Naplóra gondolok én is, hogy csinálok egy kisebbet ahol leírnám a gondolataimat, de mert nem vagyok sajnos nagyon net  közelben és időm sincsen sok így egy kicsit ez el fog tolódni.

4. Honnan szerzed a gondolataidat?

A gondolatomat, mindig másból szerezem, az idő járásból, valakinek a mondata/szavai alapján, vagy valami eszembe jut és úgy gondolom, hogy ezt le kell, hogy írjam.

5. Lesznek új meglepetések vagy valami új az blogodon??

Igen lesznek gondolatom van, hogy picit fejlesztem a blogomat és új dolgok is lennének benne.. Eddig amik meg található az kapcsolatról, saját versek, saját napló, Happylove, de ezeken kívül tervezek mást is.. Kivételesen el árulom nektek lenne a sítulokról, bele tenném a sajátomat is amiket szeretek, és gondolkozom, hogy még pár dolog bele fog kerülni.

6. Hogy megy a suli?

Köszönöm a suli nagyon jól megy és sokat tanulok, egyik ok ami miatt nem tudok sokat ide írni. :)
#szeretlektiteket #minélhamarabbittleszek #köszönökmindent

No comments:

Post a Comment