Monday, July 30, 2018

Beauty #természetes hozzá valók kiválasztása


Ezentúl én is belevágok a szépség ipar tükreibe, de nem éppen, mint a többi beauty megosztom a tapasztalatimat az új és jobbnál termékről, hanem olyan termékeket fogok nektek bemutatni, amiket otthon könnyen elkészíthetőek, amiket már én is kipróbáltam.

A boltokban vásárolt szépségápolási cikkek számos szintetikus összetevőt, hamis illat anyagok, mesterséges alapanyagokat, irritáló kemikáliákat tartalmaznak. A saját magunk által készített termékek esetében pontosan tudjuk, mit kenünk a bőrünkre és bízhatunk benne, hogy az valóban táplálja és tisztítja a bőrünket.
Manapság nagyon könnyen találhatunk természetes, vadon termesztett alapanyagokat, melyeket a kézműves bőrápoló szereket használhatunk. Íme, néhány ok, miért válasszunk természetes összetevőket:

  • Elkerüljük, hogy olyan anyagokat kenjünk a bőrünkre, amelyek feltételezhetően káros az egészségre, és felszívódnának a szervezetünkbe.
  • Ha az alapanyagokat természetes módon állítjuk elő, sokkal egészségesebb és táplálóbbak, így végső soron jótékonyabb hatást fejez ki.
  • Ezáltal támogatjuk a biogazdaságot és a hazai őstermelőket és a természetet.
  • Támogatjuk az ökoszisztémát azzal, hogy nem juttatunk a talajba, a vízbe és levegőbe mérgező vegyületet. 

A bőrünk a legnagyobb szervünk és rajta keresztül minden felszívódik, amit rákenünk. Ezért nem mindegy, hogy még is mit is kenünk rá.

No comments:

Post a Comment