Monday, July 10, 2017

Párkapcsoalt #2 Mi is az ideál?

      Az ideál elégé egy tág fogalomnak mondhatjuk, mindenkinek más az ideálja vannak olyan esettek amikor megegyezik a két embernek az ideálja, de nagyon ritka, mert mindenki más néz ki.
Nekem nem nagyon van ideálom csak pár egyszerű dolgot várok el egy kapcsolatba: szeressen, legyen hűséges, bízzon meg bennem és ne takarja el, hogy együtt vagyunk vagyis vállaljon fel. A barátságba is fontos a bizalom nekem és ne csak akkor keressen amikor neki kell valami, hanem akkor is ha nekem van rá szűkségem. 
   Mindenkinek más az ízlése, a stílusa ezért is vagy különbözőek. Párkapcsolatba picit más az ideálnak a jelentés, mert amúgy példaképet is jelent. Párkapcsolatba az az a személy akit magad mellé elfogadnál akár külső akár belsőre értve, de érthetjük jelentése képen is meg van az ideálod az a pár akit példa képed, mert olyan amilyennek szereted. 
De néha a szerelem elég bonyolult s nem is olyannal vagy együtt akivel szeretnél vagy pedig nem is olyan, mint az ideálod. Nem mindig lehet az a mit szeretnénk, de lehet vele boldogabb vagy, mint ha ideáloddal lennél együtt. 
    Isten mindenkit különbözőé tett, hogy mindenki meg találja a saját ideálját. Ha mindenki egyforma lenne semmiben nem tudnák kitűnni a sorból, valaki szép, valaki okos és valaki hangszeren tud játszani.

No comments:

Post a Comment